Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Mehmet Arifoğlu İlkokulu

Telefon : 03185153328
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://mehmetarifogluio.meb.k12.tr
Adres : GÜNDOĞDU MAH. ÇEŞME SK. MEHMET ARİFOĞLU İLKOKULU BLOK NO 1 KESKİN / KIRIKKALE
VİZYON : Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda çağın gerektirdiği şekilde Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir,bilgi ve becerileri kazanmış, topluma uyumlu, üretken bireyler yetiştirmektir. İNANIYORUZ Kİ; Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur. Biz, birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz. Biz, hepimiz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız. Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz. Öğrencimize bir birey olarak saygı duyar onları koruyup gözetiriz. Biz farklıyız. Yetenekli, enerjik, coşkulu ve üretkeniz.
MİSYON : Çocuklarının eğitimini gerçekleştirmek için yarıştıkları, teknolojiyi kullanan ayrıcalıklı ve mutlu bir okul toplumu olmaktır. iSTİYORUZ Kİ ; Okulumuzda öğrenme, temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda her veli, öğrencisine sosyal,kültürel ve öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
BAŞARILAR : 0

Öğretmen :9
Öğrenci :83
Derslik :7
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1500
Öğretim Şekli :TAM GÜN
Saatler : BAŞLAMA:08:50 BİTİŞ:14:35
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : KALORİFER
Servis : Kurumun servisi yok.
Ulaşım : Okulumuz ilçe merkezinde olup ulaşım sıkıntısı bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri : İLÇEMİZİN TARİHÇESİ Kuruluş tarihi kesin olarak bilinmeyen Keskin ilçesinin tarihi belge ve seyahatnamelerden edinilen bilgilere göre eski bir tarihe sahip olduğu anlaşılmaktadır. Keskin, Denek Dağı yakınlarında kurulmuş olmasından dolayı önceleri Denek Madeni adını almış, daha sonra Keskin Madeni denilmiştir. Bilahare kısaltılarak KESKİN adını almıştır. Keskin ismi pek çok tarihi belgede belli bir yerleşim merkezinden çok şimdiki Elmadağ ile Kırşehir, Yozgat arasındaki coğrafi bölgeyi kapsar.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 0
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : E-twinning projeleri.
Yazdır :